Close

Monica Olsbø

3. mai 2019 Terapauter

Nevrorefleksolog og sykepleier

Monica Olsbø er utdannet sykepleier i 1996 ved Høyskolen i Molde. Lang erfaring fra helsevesenet, blant annet fra Revmatismesykehuset i Oslo og 11 år ved revmatologisk barneavdeling på Rikshospitalet. Hun har jobbet med eldre, syke mennesker, og med et ekstra hjerte for barn har hun også vært noen år i barnehage. 
Helt siden tiden som sykepleierstudent har hun interessert seg for helhetlig og komplementær helse.Da hun selv fikk bedre rygg og nakke ved hjelp av nevrorefleksologi, førte det til at hun i 2017 tok fatt på utdannelsen i Nevrorefleksologi ved Medika Nova i Oslo.
Å kunne hjelpe mennesker til en bedre helse på denne måten er utrolig spennende og givende! 

2 Comments on “Monica Olsbø

Torill Odden
17. november 2021 at 20:23

Hei Monica!
Jeg hadde jo svært vellykket behandling hos deg i vår og sommer. Min datter har i lengre tid slitt med spenningshodepine som også har trigget anfall av migrene. Hun er særdeles stiv i nakke, skuldre og kjeve. Har hatt en del timer hos fysioterapeut, men synes ikke det hjelper helt. Kan nevrorefleksologi hjelpe tror du? I såfall, kan du anbefale et behandlingssted i Oslo hvor hun er bosatt?

Mvh Torill Odden

Svar
Kristine
13. desember 2021 at 18:42

Har gjentatte ganger gått til Monica, og alltid vært veldig fornøyd med behandlingen og oppfølgingen hun gir, hun er faglig dyktig og ser hele mennesket, anbefales! 🌟

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *