Close

Monica Olsbø

3. mai 2019 Terapauter

Nevrorefleksolog og sykepleier

Monica Olsbø er utdannet sykepleier i 1996 ved Høyskolen i Molde. Lang erfaring fra helsevesenet, blant annet fra Revmatismesykehuset i Oslo og 11 år ved revmatologisk barneavdeling på Rikshospitalet. Hun har jobbet med eldre, syke mennesker, og med et ekstra hjerte for barn har hun også vært noen år i barnehage. 
Helt siden tiden som sykepleierstudent har hun interessert seg for helhetlig og komplementær helse.Da hun selv fikk bedre rygg og nakke ved hjelp av nevrorefleksologi, førte det til at hun i 2017 tok fatt på utdannelsen i Nevrorefleksologi ved Medika Nova i Oslo.
Å kunne hjelpe mennesker til en bedre helse på denne måten er utrolig spennende og givende! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.